Tribu-te

TRIBU-TE SHOW LONDON Aldwych Theatre

1100 kappers waren op 6 oktober in het Aldwych Theatre in Covent Garden getuige van een historische avond. Deze Tribu-te Show was een ode aan één van de allergrootste iconen die onze industrie kent: Trevor Sorbie! Ter ere van zijn 70e verjaardag vroegen we Trevor om zijn dream team op ons podium te verzamelen.

Trevor Sorbie staat bekend om zijn experimentele en creatieve stijl én om zijn veeleisende persoonlijkheid die streeft naar kwaliteit en perfectie. Hij won maar liefst 4 x de Britse Hairdressing Awards en is geroemd voor het creëren van iconische looks zoals ‘The Wedge’ uit 1974 en ‘The Scrunch’ uit 1979. In 2004 werd Trevor als eerste kapper tot ridder geslagen door de Queen: een bevestiging van zijn uitmuntend talent en passie voor het vak! Vandaag focust Trevor zich voornamelijk op zijn goede doel ‘My New Hair’ dat zich richt op iedereen die door een ziekte lijdt aan haarverlies.

Het Trevor Sorbie erfgoed is in goede handen bij Tom Connell, International Artistic Director, en zijn team. Naast Tom was Trevor ook de mentor van enkele andere uitmuntende talenten: zowel Sally Brooks, Eugène Souleiman, Antoinette Beenders als Angelo Seminara gingen bij Trevor in de leer. Voeg aan deze ‘big 5’ de Australische Kevin Murphy toe en Trevor’s dream team is compleet. Zij brachten een prachtige en emotionele show als eerbetoon aan een levende legende!

Aanverwante artikelen