Tribu-te

Cosymax: professionele totaalleverancier van kappers

In 6 weken een bedrijf overnemen! Het typeert German Ooms en zijn echtgenote Valérie Van Ghendt. Zij namen in juni 2018 de professionele kappersgroothandel Cosymax in Wommelgem over. Ze deden dat snel, accuraat én met een duidelijk doel voor ogen: Cosymax uitbouwen tot dé professionele totaalleverancier en partner die kappers begeleidt en ondersteunt in de uitbouw en groei van hun salon.

“We hebben Cosymax een volledige make-over gegeven. Er was reeds een goede basis, maar de manier van werken was verouderd. De structuur werd aangepast en we vernieuwden en moderniseerden het aanbod”, gaan Valérie en German van start. “We zijn een totaalleverancier: voor alles wat een modern kapsalon nodig heeft, van de kleinste haarspeld tot een volledige saloninrichting, kan je bij ons terecht.”

“Cosymax zet volop in op vernieuwing. Naast de traditionele merken verdelen we ook innovatieve merken als Milkshake, Hairetix en Brazilian Bond Builder, waarmee we o.a. nieuwe mogelijkheden creëren voor coloristen. We willen de kapper helpen moderniseren en een hoger rendement behalen. Enerzijds door wereldwijd nieuwe producten te zoeken en de trends te volgen, anderzijds door een goedgevulde opleidingskalender te bieden.”, vult Valérie aan.

“De toekomstplannen van Cosymax? Vernieuwing brengen en in volle vertrouwen langetermijn partnerships met kappersopbouwen. We zetten onder meer in op technische educatie en geven salestrainingen, e-commerce en e-learning… Onze vertegenwoordigers en winkelmedewerkers blijven de directe link met onze klanten. Geen afstandelijk gedoe, maar een eerlijk, warm en menselijk contact. Je kan ons bezoeken in onze ruime toonzaal en winkel met gezellige opleidingsruimte. Kortom, alle troeven om kappers te ondersteunen in elk aspect van hun business!

Aanverwante artikelen